Disclaimer

Welkom op de website cryptocurrencyverkopen.nl. Op deze website vind je cryptocurrency gerelateerde informatie. Ons hoofdtaak is om de actuele data te tonen van verschillende cryptovaluta’s en exchanges. Daarnaast geven wij ook andere cryptocurrency gerelateerde informatie. Denk hierbij aan tips, tricks, objectieve beoordelingen over bedrijven die diensten of producten leveren omtrent cryptocurrency. Voor jou als bezoeker dé kans om zonder enige vorm van registratie meer te weten te komen over cryptocurrency.

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg voorzien van actuele informatie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van API-services die door de bedrijven zelf aangeboden en beschikbaar worden gesteld. De bedrijven zijn dus zelf verantwoordelijk voor juiste prijsinformatie. De cryptocurrency prijzen en informatie kan zeer snel veranderen. Hoewel wij te allen tijde proberen alle informatie compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor informatie bijvoorbeeld niet meer up-to-date is of onjuist is. De wereld van cryptocurrency veranderd nou eenmaal snel en wij kunnen niet ten alle tijden garantie op juistheid bieden.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website cryptocurrencyverkopen.nl of haar nevendiensten, zoals de nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van cryptocurrencyverkopen.nl.

De website

Informatie op deze website en elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan cryptocurrencyverkopen.nl. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van prijsinformatie dan wel andere aanbiedingen mag enkel gebruikt worden voor persoonlijk belang gebruik makende van de bijbehorende link op Marktkapitalisatie.nl.

Het is niet toegestaan om de website cryptocurrencyverkopen.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Wij kunnen niet garanderen dat de prijsinformatie op deze website correct zijn. Het is te allen tijde aan de koper zelf om te controleren of een prijs juist is. Cryptocurrencyverkopen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht je een prijs tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk bijwerken.

Aankoop digitale valuta, producten of diensten

Cryptocurrencyverkopen.nl verwijst enkel naar aanbieders van digitale valuta, producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een digitale valuta, product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de betreffende winkel of dienstverlener. Cryptocurrencyverkopen.nl verkoopt zelf géén producten of cryptocurrency. Wij hebben geen contact met verkoopafdelingen van onze diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een digitale valuta, product en / of dienst.

Affiliate verwijzingen

In plaats van advertenties maken wij gebruik van affiliate verwijzingen. Wij kunnen een commissie ontvangen wanneer je via een affiliate verwijzing een aan- of verkoop doet bij één van onze partners. Het gebruik van deze links kost onze bezoekers niets en zorgt ervoor dat wij content kunnen blijven produceren.

Advies

Cryptocurrencyverkopen.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die worden verstrekt via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige, voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven. Wij bieden geen financieel advies en geven slechts onze mening.

Het investeren in cryptocurrency is zeer risicovol en de koersen kunnen sterk schommelen. Investeer alleen geld dat je kunt missen en ken de gevaren. In het ergste geval kan een crypto niets meer waard worden en ben je al je geld kwijt.

Klachten

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Ook verlangen wij een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover worden bericht.

Wetgeving en toepassing op Cryptocurrencyverkopen.nl

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en / of informatie die hierop wordt verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Cryptocurrencyverkopen.nl behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen c.q. uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van cryptocurrencyverkopen.nl op deze pagina.

Copyright © 2021 tot heden – Cryptocurrencyverkopen.nl